Trabzon'da kafe cinayetinde ilk duruşma

Bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için gittiği kafe'de bıçakla adam öldüren genç kadın hakim karşısına çıktı.Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde TCK 87/4 maddesi gereği hakkında 8 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan E. Ç. hazır bulunurken,

Trabzon'da kafe cinayetinde ilk duruşma

Bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için gittiği kafe'de bıçakla adam öldüren genç kadın hakim karşısına çıktı.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde TCK 87/4 maddesi gereği hakkında 8 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan E. Ç. hazır bulunurken, olayda öldürülen Şükrü Aslan'ın eşi Ayşe Aslan hazır bulundu.

Trabzon 1. Ağır ceza mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında hakim karşısına çıkan E. Ç. yaptığı savunmasında ise,'Bir arkadaşımın doğum günü kutlaması için kafeye gitmiştik. Alköl alıp eğlendiğimiz sırada dışarıda arkadaşlarımızın kavga ettiğini söylediler. Kavgayı ayırmak için dışarı çıkmaya çalıştığım sırada cebimdeki bıçağı çıkararak kavga edenlere göstererek dağılın diye bağırdım. Yeğenimi linç etmeye çalışıyorlardı. Kurtarın diye bağırıyordu. Bu arada bana bir yumruk geldi. Bıçağı rast gele salladım. Elim kan içerisinde kaldı. Olay yerinden yürüyerek uzaklaştım. Öldürmek kastim yoktu' diye kendisini savundu.

Mahkeme başkanı tanıkların ve eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe ertedi.

OLAY NASIL OLMUŞTU
Olay, 13 Ekim saat 01.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Nemlioğlu Cemal Sokak'ta bulunan bir kafede meydana geldi. Müşteriler arasında laf atma konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine işyeri çalışanları tarafları ayırmaya çalıştı. Dışarı çıkan iki grup burada da kavgaya devam etti. E. Ç. cebinden çıkardığı bıçakla kavgayı ayırmak isteyen işyeri sahibi Şükrü Arslan'ı yaraladı. Kasık bölgesine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Arslan, Ktü Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak bir hafta sonra hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler