Trabzon'da kadınların koca kavgası

Trabzon'un Ak Toprak köyünde iki kadın arasında çıkan kavga karakolda biterken kavganın sebebini duyanlar ise çok şaşırdı.  40 yaşındaki kadın B.N, polis merkezine giderek kendisini bir kadının sürekli olarak tehdit ettiğini ifade ederek şikayetçi oldu. Ş

Trabzon'da kadınların  koca kavgası

Trabzon'un Ak Toprak köyünde iki kadın arasında çıkan kavga karakolda biterken kavganın sebebini duyanlar ise çok şaşırdı.  40 yaşındaki kadın B.N, polis merkezine giderek kendisini bir kadının sürekli olarak tehdit ettiğini ifade ederek şikayetçi oldu. Şikayetçi olduğu kadının adının R.Z olduğu belirtti. B.N karakoldaki ifadesinde " Resmi nikahlı ve iki çocuk sahibi olduğum eşimin beni aldattığını düşünüyorum. Bu kanıya nereden vardım diye soracak olursanız. R.Z kadın beni arayarak "Eşin benle evlenecek ve sen öleceksin." şeklinde tehdit ediyor."dedi.

Genç kadının telefonları üzerine bunalıma girdiğini belirten B.N, " Bu telefonların ardından bunalıma girdim ve intihar etmeye kalktım. Beni arayan şahsın yabancı uyruklu olduğunu biliyorum. kendimi öldüre bilirim. bu kadından şikayetçiyim."ifadelerini kullandı. B.N'nin tehditlerinin ardından harekete geçen polis ekipleri 1988 doğumlu R.Z'yi gözaltına alarak Trabzon emniyetine getirerek ifadesini aldı. yabancı uyruklu kadın üzerine atılan suçlamayı kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel