Trabzon'da kadınlar yürüyor

Trabzon Belediye'sinin düzenlediği Sağlıklı bir yaşam için "Adım Adım 10 Bin Adım" Projesinin bayanlarla yapılacak olan ikinci adımı başlıyor. Trabzon Belediyesi'nin, obezite ile mücadele kapsamında başlatmış olduğu sağlıklı yaşam yürüyüşünün bayanlarla y

Trabzon'da kadınlar yürüyor

Trabzon Belediye'sinin düzenlediği Sağlıklı bir yaşam için "Adım Adım 10 Bin Adım" Projesinin bayanlarla yapılacak olan ikinci adımı başlıyor. 

Trabzon Belediyesi'nin, obezite ile mücadele kapsamında başlatmış olduğu sağlıklı yaşam yürüyüşünün bayanlarla yapılacak ikinci adımı 13 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da Sahil Mevkii Ayasofya altında yürüyüş yolunda başlayacak. 
 
Trabzon’da bulunan kadın platformlarının ve sivil toplum örgütlerinin yoğun katılımının beklendiği yürüyüş katılımcıların birlikte horon halkası oluşturması ile son bulacak. 
Trabzon Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek etkinliğe tüm bayanlar davetlidir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler