Trabzon'da kadına şiddet toplantısı

Kadın Dostu Kent olan Trabzon Belediyesi çalışanlarına yönelik yapılan eğitim toplantısı Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı.Toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddetle ilgili eğitim toplantısına konuşmacı olarak Kadın Dostu Kent Trabzon İl Koordinatörü Si

Trabzon'da kadına şiddet toplantısı

Kadın Dostu Kent olan Trabzon Belediyesi çalışanlarına yönelik yapılan eğitim toplantısı Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddetle ilgili eğitim toplantısına konuşmacı olarak Kadın Dostu Kent Trabzon İl Koordinatörü Sinem Mısırlıoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı İnci Emirzeoğlu, Yıldızlı Güven Hastanesi doktorlarından Mehmet Duman ve Trabzon Barosu avukatlarından Işıl Demir Güner’in konuşmacı olarak katıldıkları eğitim toplantısında belediye çalışanlarına, kadına pozitif ayrımcılık ile ilgili nelerin yapılması gerektiği üzerinde duruldu. Toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kent konseyi Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis Başkan Vekili Nusret Onur Belediye Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu Başkanı Sezgin Yılmaz, , Belediye meclis üyesi Fikriye Eskici, daire müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler