Trabzon'da kadın Erkeği vurdu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Valiliği önünde bulunan çay bahçesinde 32 yaşındaki Songül P. İsimli kadın önceden husumetli olduğu 28 yaşındaki Ali Bayram K. Tabanca ile yaralayarak hastanelik etti. Haber61’in edindiği bilgiye göre; öğle saatlerinde me

Trabzon'da kadın Erkeği vurdu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Valiliği önünde bulunan çay bahçesinde 32 yaşındaki Songül P. İsimli kadın önceden husumetli olduğu 28 yaşındaki Ali Bayram K. Tabanca ile yaralayarak hastanelik etti. Haber61’in edindiği bilgiye göre; öğle saatlerinde meydana gelen olayın perde arkasında geçmişe dayanan bir husumet olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre; ikili öncesinde birbirlerinden adliyeye giderek şikayetçi oldukları öğrenildi.

ÖNCE TARTIŞTILAR

Aynı iddiada Ali Bayram K, Songül P’yi darp ettiği ve bu durumun üzerine Songül P, ise Ali Bayram K’ya ait olan aracı yaktığı öğrenildi. Bugün 14:00 sıralarında Trabzon valiliği önünde buluşan çiftler yine tartışmaya başladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre; Ali Bayram K, Songül P.’yi darp etmeye başladı. Bu sırada Songül P, çantasından çıkardığı parabellum marka silah ile iki el ateş etti.

BİRİ EMNİYETE DİĞER HASTANEYE

Mermilerden bir tanesi Ali Bayram K’nın baldırından girerek arka kısımdan çıkarken diğer mermi ise toprağa saplantı. Olay yerinde ateş alan silah ile bir anda şoka giren Songül P’ye Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri müdahale ederek gözaltına alarak emniyette götürdü. Olay yerine gelen 112 ekipleri; Ali Bayram K’yı alarak Numune hastanesine getirerek tedavi altına alındı. Doktorlar ise; vurulan şahsın durumunun iyi olduğunu belirtti.

İLK İFADELER

Hastanesindeki ifadesinde Ali Bayram K, “ Daha öncesinde bu kadınla bir husumetim bulunuyor. Aramızdaki bir olay nedeniyle şahsıma ait aracı yaktı ve beni mağdur etti. Bende kendisinden şikayetçi olmuştum. Çay bahçesinde beni gördü ve tartıştık sonrasında beni silahla yaraladı.”iddiasında bulundu. Emniyetteki ifadesinde Songül P, “ Beni darp ediyordu bende kendimi savunmak için silah çektim.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel