Trabzon'da kaçakçılık rekoru!

Trabzon İl Merkez Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından akaryakıt kaçakçılığı ve kaçak akaryakıt satışına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde altı ayrı işyerine ait depolara yapılan baskında toplam 12 Ton kaçak mazot ve akaryakıtların satışın

Trabzon'da kaçakçılık rekoru!
Trabzon İl Merkez Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından akaryakıt kaçakçılığı ve kaçak akaryakıt satışına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde altı ayrı işyerine ait depolara yapılan baskında toplam 12 Ton kaçak mazot ve akaryakıtların satışında kullanılan pek çok petrol pompasına el konuldu.
 
İl Merkez Jandarma komutanlığı ekipleri kentte yaşanan hırsızlık olaylarına vurduğu darbe sonrasında akaryakıt kaçakçılarına da nefes aldırmıyor. Jandarma ekiplerince geçtiğimiz gün Yalıncak beldesinde kaçak akaryakıt ve kaçak yol ile akaryakıt satışı yaptığı belirlenen altı ayrı TIR nakliye şirketine ait depolara eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan aramalarda toplam 12 ton kaçak akaryakıt ve bu akaryakıtın satışa sunulmasında kullanılan petrol pompası ve sayacı ele geçirildi.
 
Yapılan incelemelerde kaçak akaryakıtın Gürcistan’dan kente kaçak yollar ile sokulduğu belirlenirken söz konusu işyerleri hakkında işlem yapıldığı bildirildi. Yapılan başarılı çalışmalar neticesinde yurda kaçak yollar ile sokulan akaryakıtın TIR’lara ait akaryakıt depolarının iç kısmına üç ayrı bölüm yapıldığı ve bu bölümlere akaryakıtın konularak sokulduğu öğrenildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel