Trabzon'da kaçakçılık bilançosu

 Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu yılın 4 aylık süre içersinde narkotik, mali, kaçakçılık ve organize suçlara yönelik olarak yaptıkları çalışmada 113 ayrı olayda 157 şüpheli hakkında ya

Trabzon'da kaçakçılık bilançosu

 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu yılın 4 aylık süre içersinde narkotik, mali, kaçakçılık ve organize suçlara yönelik olarak yaptıkları çalışmada 113 ayrı olayda 157 şüpheli hakkında yasal işlem yaparken, bunlardan 10'u tutuklandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, şehrin muhtelif yerlerinde uyuşturucu maddeye yönelik olarak 8 ayrı olayda 10 kilo 200 gram esrar maddesi, 343 adet Ecstasy hapı ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 12 şüpheliden 9'u tutuklandı.
 
Kaçakçılık suçlarına yönelik 48 ayrı olayda 71 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken olayla ilgili 59 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Aynı dönemde yapılan denetimlerde bin 70 litre akaryakıt, 334 adet cep telefonu, ele geçirilirken olaylarla ilgili 6 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. Silah kaçakçılığına yönelik operasyonlarda ise 13 ayrı olayda 21 adet tabanca, 152 adet fişek, 22 adet şarjör ele geçirilirken, gözaltına alınan 15 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel