Trabzon'da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Trabzon’un Of ilçesinde polis ekipleri yaptıkları incelemede 6 bin 455 litre kaçak mazot ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.Edinilen bilgiye göre, Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri İrfanlı Mahallesi’nde bir tankerde yaptıkları

Trabzon'da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Trabzon’un Of ilçesinde polis ekipleri yaptıkları incelemede 6 bin 455 litre kaçak mazot ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri İrfanlı Mahallesi’nde bir tankerde yaptıkları incelemede 6 bin 455 litre kaçak mazot ele geçirirken, olayla ilgili E.Ö ve A.D’nin ifadelerine başvurdu.

Şüphelilerden E.Ö yapılan sorgusunda kaçak mazot ile ilgisinin bulunmadığını belirtirken A.D ise kaçak mazotu Gürcistan uyruklu bir şahıstan aldığını belirrti.

Şüpheliler ifadelerinin ardından serbest bırakılırken kaçak mazota el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel