Trabzon'da kaçak operasyonu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Ekipleri kent genelinde düzenlemiş oldukları 3 ayrı operasyonda çok sayıda kaçak sigara ve kaçak cep telefonu ele geçirdi. Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semtinde yapılan ar

Trabzon'da kaçak operasyonu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Ekipleri kent genelinde düzenlemiş oldukları 3 ayrı operasyonda çok sayıda kaçak sigara ve kaçak cep telefonu ele geçirdi. Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semtinde yapılan aramalarda 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçak sigaraların sahibi olduğu anlaşılan E.K, O.B ve A.A Emniyete getirilirken Akçaabat ilçesi Dürbinar Mahallesinde H.B’ye ait olduğu anlaşılan adrese düzenlenen baskında 24 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. Zanlılar hakkında kaçakçılıktan işlem yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler