Trabzon'da kaçağın kaçağı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinde önceden belirlenen adrese operasyon düzenleyen Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar şubesi K.Ş’ye ait iş yeri ve eklendiklerin de yapılan aramalarda 211 L.T kaça

Trabzon'da kaçağın kaçağı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinde önceden belirlenen adrese operasyon düzenleyen Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar şubesi K.Ş’ye ait iş yeri ve eklendiklerin de yapılan aramalarda 211 L.T kaçak içki ele geçirildi. Plastik şişeler içerisinde bulunan içkilerin şişelenerek piyasaya sürülmeye hazır şişeler ve bu şişelere ait kapak ele geçirdi.

Emniyet güçlerinin yapmış olduğu  inceleme sonrası olay yerine Tarım İl müdürlüğünde ekipler gelerek  ele geçirilen içki üzerinde yapmış oldukları laboratuar  incelemesinde içkilerin yasan dışı yollarla üretildiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler