Trabzon'da kaçaçılık hız kesmiyor

Trabzon’da son günlerde gümrük kaçağı sigaralarda artış dikkat çekiyor. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri durdurdukları bir aracın LPG tankını kontrol ederken, LPG tankı yanında bulunan çantalarda 820 paket

Trabzon'da kaçaçılık hız kesmiyor

Trabzon’da son günlerde gümrük kaçağı sigaralarda artış dikkat çekiyor. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri durdurdukları bir aracın LPG tankını kontrol ederken, LPG tankı yanında bulunan çantalarda 820 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili aracın sürücüsü G.E hakkında yasal işlem yapıldı.
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise bir yolcu otobüsünde bir yolcunun üzerinde yaptıkları aramada bin 230 gram toz esrar ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli F.Ö’nün yapılan UYAP sorgulamasında hakkında yakalama emri olduğu öğrenilirken soruşturma sürüyor.
 
Öte yandan Kaymaklı Mahallesi’nde Taksim Polis Merkezi Amirliği’ne bağlı ekipler yaptıkları uygulamada durdurdukları bir acın torpido gözünde yaptığı aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet fişek ele geçirdi.
 
Olayın şüphelisi E.A, gözaltına alınırken soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler