Trabzon'da kaç muhtar adayı var?

Yerel seçimlere bir aydan az bir süre kala mahalle muhtarı adayları da kıyasıya bir yarışın içerisine girdi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan 74 mahalleyi yönetmek için 705 muhtar adayı ismini açıklayarak muhtarlığa talip olduğunu ifade ettiler.Bir

Trabzon'da kaç muhtar adayı var?

Yerel seçimlere bir aydan az bir süre kala mahalle muhtarı adayları da kıyasıya bir yarışın içerisine girdi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan 74 mahalleyi yönetmek için 705 muhtar adayı ismini açıklayarak muhtarlığa talip olduğunu ifade ettiler.

Bir önceki yerel seçimlere göre bu seçimde adayların fazla olduğu gözlemlenirken Trabzon Büyükşehir genelinde muhtar adayı sayısı ise 4500'e yakın olduğu tespit edildi. Bu yıl ilk olarak muhtar maaşlarının fazla olacağı belirlendi. 950 TL maaşı duyan muhtarlık için adını açıkladığı öğrenildi.   

Muhtar adayları 5 yıllığına mahallesini temsil etmek için çalışmalarına devam ederken seçim çalışmalarına günümüz teknolojisini de kullanıyor. adayların tamamına yakını Facebook ve Twitter üzerinden reklamlarını yapmaya çalıştıkları tespit edildi.

Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.Net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel