Trabzon'da kaç kişiye yardım yapıldı?

Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 2013 yılı ilk altı ay içersinde yaklaşık 22 bin kişiye yaklaşık 7 milyon 500 TL tutarında yardım yapıldığı belirtildi.  Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 2013 yılı

Trabzon'da kaç kişiye yardım yapıldı?
Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 2013 yılı ilk altı ay içersinde yaklaşık 22 bin kişiye yaklaşık 7 milyon 500 TL tutarında yardım yapıldığı belirtildi. 
 
Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 2013 yılı Haziran ayı sonu itibariyle Trabzon’da 21 bin 975 kişiye toplam 7 milyon 452 bin 505 TL tutarında yardım yapıldığını açıkladı. Bu yardımların nakdi yardım yanında gıda, yakacak, eğitim, giyim, barınma, sağlık ve proje yardımı olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, şartlı eğitim ve şartlı sağlık yardımı kapsamında 5 bin 436 kişiye de toplam 1 milyon 810 bin 630 TL yardım yapıldığını belirtti.
 
İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında, yardımlaşma, dayanışmanın en üst seviyelere ulaştığının altını çizen Vali Kızılcık, vakıflarından bin 391 kişiye toplam 208 bin 650 TL’lik Ramazan yardımı yapıldığını belirterek, “Bu yardımlar devam edecektir. Hiçbir vatandaşımız aç ve açıkta kalmayacak. Biz devlet olarak bu kapsamda çalışmalar yapıyoruz. Hali vakti yerinde olan vatandaşlarımız da ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ düsturundan hareketle muhtaç kişileri bulup yardım yapmalıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel