Trabzon'da kaç kişi oy kullanıyor?

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'da oy verme işleminin sağlıklı şekilde devam ettiğini bildirdi.Öz, yaptığı açıklamada, Trabzon'da saat 08.00 itibarıyla il, ilçe ve köy merkezlerinde güvenli seçim ortamı oluşturularak, oy verme işlemine başlanıldığı

Trabzon'da kaç kişi oy kullanıyor?

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'da oy verme işleminin sağlıklı şekilde devam ettiğini bildirdi.

Öz, yaptığı açıklamada, Trabzon'da saat 08.00 itibarıyla il, ilçe ve köy merkezlerinde güvenli seçim ortamı oluşturularak, oy verme işlemine başlanıldığını söyledi.

Trabzon genelinde 585 bin 598 seçmenin, bin 924 sandıkta oy kullanacağını belirten Öz, ''Trabzon Valiliği olarak bütün sandıklarda önceden planlamamızı yaptık ve İl Seçim Kurulumuzla gerekli tedbirleri aldık. Kentimizde oy verme işlemimiz sağlıklı şekilde devam ediyor'' dedi.

Öz, sandık başlarında yoğunluk yaşanmadığını da ifade ederek, şunları kaydetti:

 ''Kentimizde şu an itibarıyla önemli olayımız yok. Trabzon ve Türkiye, güzel bir demokrasi seçimi imtihanı veriyor. Seçim öncesinde gerek propaganda faaliyetlerinde gerek çalışmalarda güvenli ortam oluştu. Oy verme aşaması da sağlıklı, uyumlu ve huzurlu şekilde devam ediyor. Seçim sandıklarını da seçim kurullarına sağlıklı şekilde ulaştırırsak, güzel bir demokrasi sınavını başarmış olacağız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel