Trabzon'da kaç kişi burayı biliyor?

Trabzon’un en eski sınamalarından olan ve tüm Trabzon’un bir zamanlar ailesiyle birlikte giderek film seyrettikleri Sümer sinemasının beyaz perdesi eski şaşalı günlerini arıyor.Medyan güzergahından geçen Tanjant yolu Sümer sinemasının seyirci bölümünü yık

Trabzon'da kaç kişi burayı biliyor?

Trabzon’un en eski sınamalarından olan ve tüm Trabzon’un bir zamanlar ailesiyle birlikte giderek film seyrettikleri Sümer sinemasının beyaz perdesi eski şaşalı günlerini arıyor.

Medyan güzergahından geçen Tanjant yolu Sümer sinemasının seyirci bölümünü yıksa da bir zamanlar Trabzon’un kimi zaman duygulanıp ağladığı kimi zaman ise kahkahalar attığı beyaz perdesi hala daha yerinde.

Perdenin olduğu bölümleri ayakta tutan demir platform Trabzon’da gören kaç kişi yazlık Sümer sinemasını hatırlar bilinmez ama  Trabzon’un bir eksiği yazlık sinema olması gerektiği.  

330.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel