Trabzon'da işyerinde korkutan yangın

Trabzon'da bir işyerinde ilk belirlemelere göre söndürülmeden çöpe atılan sigara izmariti yangına sebeb oldu. Yangında ölen yada yaralanan olmazken işyerinde maddi zarar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İnönü Mahallesi Trabzonspor Bulvarı üzerinde bu

Trabzon'da işyerinde korkutan yangın

Trabzon'da bir işyerinde ilk belirlemelere göre söndürülmeden çöpe atılan sigara izmariti yangına sebeb oldu. Yangında ölen yada yaralanan olmazken işyerinde maddi zarar meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, İnönü Mahallesi Trabzonspor Bulvarı üzerinde bulunan bir işyerinde iddiaya göre söndürülmeden çöp kutusuna atılan sigara izmariti bir süre sonra tutuştu.
 
İşyerini bir anda dumanlar sararken olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın sonucu işyerinde bulunan eşyaların bir kısmı zarar görürken, özellikle kibrit, söndürülmeden çöp kutularına atılan sigara izmaritlerinden kaynaklanan yangınların ilk sırayı aldığı belirtildi.
 
Öte yandan itfaiye ekipleri günde ortalama 2 yangına giderken mevsim değişikliklerini bunda etken olmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler