Trabzon'da istenmeyen olaylar!

Trabzon'da, İstanbul Taksim'de yapılan Gezi Parkı eylemine destek veren gruplarla karşıt görüşlü grup birbirine girdi.İstanbul'da ve Türkiye'nin bir çok şehrinde devam eden gezi parkı eylemlerine Trabzon'dan da destek gelmiş bir kaç gün önce Trabzon'da 25

Trabzon'da istenmeyen olaylar!

Trabzon'da, İstanbul Taksim'de yapılan Gezi Parkı eylemine destek veren gruplarla karşıt görüşlü grup birbirine girdi.

İstanbul'da ve Türkiye'nin bir çok şehrinde devam eden gezi parkı eylemlerine Trabzon'dan da destek gelmiş bir kaç gün önce Trabzon'da 25 bin kişi yürüyüş yapmış vatandaşların ve Trabzon polisinin sağduyulu davranışları nedeniyle hiçbir olay çıkmamıştı.

Olaylardan görüntüler için tıklayın

Ancak bu akşam saat: 17:30 sularında Trabzon Atatürk Alanı'nda gezi parkı için süren destek eylemine karşıt görüşü gruplar müdahale edince bir anda ortalık karıştı.

Çıkan tartışmanın ardından olay kavgaya dönüştü. Kavganın sonucunda R.K isimli şahıs bıçakla hafif yaralandı. Çıkan kavganın ardından gruplardan bir taraf yakınlardaki bir binaya sığındı. Trabzon Emniyetine çevik kuvvet ekipleri hemen olaya müdahale ederek binanın önünde barikat kurarak diğer grubun içeri girmelerini engelledi. Bir süre bina önünde slogan atan grup daha sonra olay yerinden ayrıldı ve olaylar yatıştırıldı. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel