Trabzon'da işsizliğin beli kırılacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye’nin önde gelen işadamlarının ilgisini Trabzon’a çekmeyi başardı. İş dünyası ile birlikte yeni yatırımların önünü açacaklarını söyleyen Bayraktar, Trabzon’da işsizliğin bel

Trabzon'da işsizliğin beli kırılacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye’nin önde gelen işadamlarının ilgisini Trabzon’a çekmeyi başardı. İş dünyası ile birlikte yeni yatırımların önünü açacaklarını söyleyen Bayraktar, Trabzon’da işsizliğin belini kıracaklarını açıkladı.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayraktar, bir taraftan Trabzon’u karış karış gezerken, diğer taraftan da kentin geleceğini ilgilendiren projelerin altyapısını hazırlıyor. Seçim çalışmalarına geçen ay İstanbul’da Karadenizli işadamlarıyla toplantı yaparak başlayan Bayraktar, Trabzon’a ve bölgeye yapılabilecek yatırımlar konusunda işadamlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

İstanbul’daki toplantının ardından işadamları Trabzon’a gelerek yatırım olanaklarını araştırmaya başladı. Trabzon’a gelen işadamlarından en dikkat çekenler ise Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş ve MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal oldu. Trabzon’da Erdoğan Bayraktar ile görüşen Varlıbaş, yatırım yapabileceği alanları araştırdı.

Mehmet Nazif Günal ise, kente turizm alt yapısına yönelik yatırımlar kapsamında otel yatırımı yapabileceğini söyledi. İş dünyasının önemli isimlerinin ilerleyen günlerde Trabzon’a gelmeye devam edeceği öğrenildi.

“İŞSİZLİĞİN BELİNİ KIRACAĞIZ”

Her fırsatta iş dünyası ile görüşmelerine devam eden Bayraktar, önemli yatırımları hayata geçirerek Trabzon’da işsizliğin belini kıracaklarını söyledi. Geçen ay İstanbul’da yaptıkları toplantıda işadamlarından Trabzon’a yatırım sözü aldıklarını hatırlatan Bayraktar, istihdam artırıcı yatırımlar ile Trabzon’da işsizlik sorununu çözeceklerini söyledi.

KANAL 7 VE STV’YE KONUK OLDU

Bayraktar, Karabükspor-Trabzonspor maçına giderken Ankara’da televizyon programlarına katıldı. İlk olarak Kanal 7’de yayınlanan “Başkent Kulisi”ne konuk olan Bayraktar, ardından Samanyolu TV’ye konuk olarak TOKİ’nin ve AK Parti’nin 8,5 yılda gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. Bayraktar, Trabzon’da gerçekleştirilecek projeler hakkında da açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel