Trabzon'da iş yerlerine şafak baskını

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği, gelen bir ihbarı değerlendirerek Trabzon 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nden alınan arama kararı ile Pazarkapı Mahallesinde film satan iş yerlerine baskın düzenledi.  Yapılan

Trabzon'da iş yerlerine şafak baskını
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği, gelen bir ihbarı değerlendirerek Trabzon 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nden alınan arama kararı ile Pazarkapı Mahallesinde film satan iş yerlerine baskın düzenledi. 
 
Yapılan baskında iş yerinde kaçak yollarla film sattıkları gerekçesi ile 4 kişi hakkında işlem yapılırken 33 adet korsan CD/DVD ile içerisinde kaçak film olduğundan şüphelenilen 11 adet harddisk ele geçirildi. Ayrıca filmleri tanıtmak amacıyla kullanılan 9 bin 876 adet de ‘kartonet’  polis tarafından muhafaza altın alındı. 
 
Olayla ilgili hakkında işlem yapılan 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel