Trabzon’da intihar şov

Trabzon’da intihar girişimi son anda engellendi.Trabzon Uzunsokak Mevkii Kazaz Sokak'ta Fatih Ö. (28) isimli şahıs hakkında bir suçlama olması nedeniyle çıktığı bir binanın taras katından intihar etmeye çalıştı.Anında olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müd

Trabzon’da intihar şov

Trabzon’da intihar girişimi son anda engellendi.

Trabzon Uzunsokak Mevkii Kazaz Sokak'ta Fatih Ö. (28) isimli şahıs hakkında bir suçlama olması nedeniyle çıktığı bir binanın taras katından intihar etmeye çalıştı.

Anında olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Güven Timleri ve Trabzon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye atlamaya karşılık sokağa branda gerdi.

Fatih Ö. polisin uzun uğraşları sonucu atlamaktan son anda vazgeçirildi. Ö. Trabzon Nümune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler