Trabzon'da intihar edene itfaiye sürprizi

yaşamış olduğu evin penceresine bir süre önce çıkan 36 yaşındaki N.B, adlı bayan intihar etmek istedi.

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesinde 3. kattaki yaşamış olduğu evin penceresine bir süre önce çıkan 36 yaşındaki N.B, adlı bayan intihar etmek istedi. Ailevi sorunlar yaşayan ve bir anlık ruhsal bunalıma girdiği için pencereden atlayarak intihar etmek isteyen N.B’yi komşuları ikna edemeyince olay yerine polis çağırarak yardım istedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri olay yerine gelerek kadının düştüğünde yaralanmaması için yoğun caba sarf ederken bir türlü kadın ikna olmadı. Polis ekipleri kadını ikna ederken İtfaiye ekipleri kadına tabiri yerinde ise sürpriz yaptı. İtfaiye merdiveni ile 3. kata uzanan ekipler N.B’yi iterek evin içine düşürdü. Hastaneye kaldırılan kadın tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel