Trabzon’da internetten araba alayım derken...

Trabzon’da bir kişi internet üzerinde alışveriş yapmak isterken dolandırıldığı iddiası ile Trabzon emniyetine şikayette bulundu.Elde edilen bilgiye göre S.T (29) Türkiye’nin en büyük internet mağazacılık web sitesinden araba almak istedi. Sanal ortamda be

Trabzon’da internetten araba alayım derken...

Trabzon’da bir kişi internet üzerinde alışveriş yapmak isterken dolandırıldığı iddiası ile Trabzon emniyetine şikayette bulundu.

Elde edilen bilgiye göre S.T (29) Türkiye’nin en büyük internet mağazacılık web sitesinden araba almak istedi. Sanal ortamda beğendiği bir aracın satıcısı ile irtibata geçti.

S.T’nin İddiasına göre H.B (70)  ile Y.K’nın (35)  hesabına 500 TL kapora parası yatırdı. Kaparo parası yatırdıktan sonra şahıslar araçlarını satmaktan vazgeçtiklerini ifade etti. Bunun üzerine yatırdığı kaparoyu geri almak isteyen S.T dolandırıldığını anlatı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel