Trabzon'da inşaatçılar seçime gitti

Trabzon İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu yapılırken, tek liste ile girilen genel kurulda mevcut başkan Ayhan Taflan 2. kez başkanlığına seçildi.Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı salonunda yapılan genel kurula

Trabzon'da inşaatçılar seçime gitti

Trabzon İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu yapılırken, tek liste ile girilen genel kurulda mevcut başkan Ayhan Taflan 2. kez başkanlığına seçildi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı salonunda yapılan genel kurula Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara, Mevcut Başkan Ayhan Taflan ve çok sayıda delege katıldı. 460 delegesi bulunan odanın seçimine tek liste ile gidilirken, tek aday Ayhan Taflan yeniden başkanlığa seçildi.

Seçim öncesi bir konuşma yapan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara, "4 yıl evvel bir hareket başlattık. 2 Mayıs 2010 tarihinde Trabzon Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ne seçildik. Sorunlarınızı yakından biliyoruz ve takip ediyoruz. Amacımız, mutlak surette odalarımızın asli görevlerini kendi üyelerinin hakkını hukukunu korumak kollamak ve mesleğin geleceğini de koordine etmektir.

Ben burada sizin huzurunuzda Ayhan Başkanımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum. Siz de iyi biliyorsunuz ki 4 yıl evvel inşaatçılar odamızın sandalyesi ve masası yoktu. Ama bugün oda kimliğine bürünmüş siz değerli üyelere hizmet veriyor. Biz tek isteğimiz ve arzumuz budur. Sorunlarımız çoktur, bugün fazla detaya girmeyeceğim ama sorunlar için her ay düzenli olarak Ankara'ya giderek sizlerin sorunları masaya yatırılıyor ve müzakere ediliyor” dedi.

Başkan Ayhan Taflan da, seçime katılanlara teşekkür ederek, "Öncelikle katılımızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sektörel manada sıkıntılarımızı halledebilmek için herkesin bir araya gelerek sorunları paylaşmamız gerekir. Sıkıntılarımızı iştişare ederek gerekli mercilere söyleme noktasında bir fikir edinilerek yapılacak etkinliklere katılmanızı ve sizlerden destek istiyorum. Birlikte hareket ederek odamızı daha yukarılara taşıyacağımızdan eminiz.

Amacımız bu dört yıl içerisinde yaptıklarımızdan daha fazlasını bu dönemde yaparak inşaat sektöründe sorunsuz yıllar temenni etmektir. Bu amaç uğrunda ben ve yönetim kurulu üyeleri olarak elimizden geleni yaparak İnşaatçılar odasını daha yukarlara taşıyacağız” diye konuştu.

Öte yandan Ayhan Taflan başkanlığındaki İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni yönetimi Celal Bayram, Tahir Yılmaz, Sedat Erten, Ender Çelik, Sezgin Kartal ve Sezgin Öztürk'ten oluşurken, Denetleme Kurulu ise Mehmet Ali Nuhoğlu, Ali Haydar Yazıcı ve Hakan Turgut yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel