Trabzon'da imam silah çekti!

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde bulunan Boztepe Osmanlı Cami'nin imamı A.K'nin müezzin M.U'ya silah çektiği ve bazı namaz vakitlerinde camiye gelmediği iddiasıyla Trabzon İl Müftülüğüne yapılan şikayetler üzerine ida

Trabzon'da imam silah çekti!

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde bulunan Boztepe Osmanlı Cami'nin imamı A.K'nin müezzin M.U'ya silah çektiği ve bazı namaz vakitlerinde camiye gelmediği iddiasıyla Trabzon İl Müftülüğüne yapılan şikayetler üzerine idari soruşturma başlatıldı.     

Cami imamı hakkında birçok iddianın bulunduğunu belirten Müftülük yetkililer, açılan soruşturma sonucunda imam hakkındaki iddiaları ve şikayetleri incelediklerini ifade ederek, ''Bu inceleme sonucunda bir rapor hazırladık. Hazırlanan raporu da Trabzon Valiliğine gönderdik. Valiliğinin vereceği karar doğrultusunda imam hakkında idari ve disiplin soruşturması tamamlanacak. Hazırlanan raporun içeriği konusunda Valilik tarafından bir karar verilmediği için açıklama yapamıyoruz'' diye kaydetti.     

Bu arada, olayla ilgili adli soruşturmanın da Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel