Trabzon'da İlkyardım Semineri

 Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, personele yönelik düzenledikleri eğitim seminerlerinin devam ettiğini söyledi. Yapılan eğitim toplantıları ile personelin bilgilerinin tazelenmesi, yeni çıkan kanun ve yönetmeliklerin

Trabzon'da İlkyardım Semineri

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, personele yönelik düzenledikleri eğitim seminerlerinin devam ettiğini söyledi.

Yapılan eğitim toplantıları ile personelin bilgilerinin tazelenmesi, yeni çıkan kanun ve yönetmeliklerin anlatılması, faaliyet alanlarıyla ilgili geliştirilen yeni uygulama ve yöntemler hakkında detaylı bilgilendirilmelerinin amaçlandığını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Son olarak Park Bahçeler Müdürlüğünde görev yapmakta olan 74 personelimize ilk yardım konulu uygulamalı eğitim verildi. Hizmet içi eğitimlerimiz bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler