Trabzon'da ilk asfalt yüklendi

Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediyeye kazandırdıkları asfalt plentinde bilgisayar başına geçerek ilk asfaltı kamyona yükledi.Daha kaliteli ve hızlı asfalt üretmek belediyeye kazandırılan ve Kutlugün Köyü’nde 20 dönüm arazi üzeri

Trabzon'da ilk asfalt yüklendi

Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediyeye kazandırdıkları asfalt plentinde bilgisayar başına geçerek ilk asfaltı kamyona yükledi.

Daha kaliteli ve hızlı asfalt üretmek belediyeye kazandırılan ve Kutlugün Köyü’nde 20 dönüm arazi üzerine kurulan modern asfalt plenti deneme üretimine başladı.

asfalt_plentii.jpg

Türkiye'nin ender plentlerinden biri o olan ve saatte 240 ton asfalt üretebilen yeni plentin deneme üretimindeki ilk kamyonuna asfalt doldurma işlemini Başkan yardımcısı Osman Necip Sevinç ile başlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “ Şehrimize ve bölgemize hayırlı olsun. Büyükşehir’e hazırlanan kentimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tesislerin kurulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemize kazandırdığımız ve saatte 240 ton asfalt üretecek yeni plent belediyemize yaklaşık 3 milyon TL’ye mal oldu.  20 bin metre kare alan üzerine kurduğumuz Asfalt plenti ile birlikte Trabzon'un tüm sokakları ile çevre belediyelerimize, büyükşehir olduktan sonrada tüm ilimize daha iyi hizmet verme fırsatını bulacağız. Vatandaşlarımız hizmetin en güzeline layıktır. Plentin kuruluşunda gece gündüz çalışan yüklenici firmaya ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu modern asfalt tesisimiz şehrimize ve bölgemize hayırlı olsun.’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel