Trabzon'da ilginç darp iddiası

Trabzon'da bir kişi, gazetede gördüğü ilan üzerine girdiği iş yerindeki ortamı beğenmeyip ayrılmak isteyince patronlarının kendisini dövdüğünü öne sürerek, polise başvurdu. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Taksim Polis Merkezine müracaat eden Ö.B. (22), gazet

Trabzon'da ilginç darp iddiası
Trabzon'da bir kişi, gazetede gördüğü ilan üzerine girdiği iş yerindeki ortamı beğenmeyip ayrılmak isteyince patronlarının kendisini dövdüğünü öne sürerek, polise başvurdu.
 
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Taksim Polis Merkezine müracaat eden Ö.B. (22), gazetede gördüğü "işçi aranıyor" ilanı üzerine Değirmendere Mahallesi'nde M.K. (23) ve Ö.A'nın (29) işlettiği işyerine müracaat ettiğini, ardından da satış elamanı olarak işe başladığını belirtti.
 
Bir süre sonra iş yerindeki ortamı kendine uygun bulmadığı için ayrılmak istediğini ifade eden Ö.B, bunun üzerine patronları M.K. ile Ö.A'nın kendisini darp sonucu yaraladığını savundu.
 
Ö.B'nin şikayeti üzerine polislerce ifadesi alınan M.K. ile Ö.A. ise haklarındaki suçlamaları reddetti.
 
Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel