Trabzon'da ilgi gören etkinlik

 Trabzon Belediyesi Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi.Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen programda Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu, ‘dört köşe palyaço’ çocuk oy

Trabzon'da ilgi gören etkinlik

 

Trabzon Belediyesi Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi.

Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen programda Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu, ‘dört köşe palyaço’ çocuk oyunu ile neşelenen engelliler, Laz İbo konseri ile coştukça coştu.

Program sonunda kolbastı gösterileri sunan engelliler salonu dolduranlar tarafından büyük alkış aldı. Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Çağlayan, Tahsin Kalaycı ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda engellilerin sahne performansı beğeni topladı.

 Engelliler ve engelli aileleri, anlamlı günde düzenledikleri program dolayısıyla Trabzon Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel