Trabzon'da ikinci el oto galerisi

Trabzon’un Deliklitaş mevkiinde Belediye Teknik Hizmet Birimleri ile İpekyolu Sanayi Sitesi arasında kalan 16 dönüm arazi üzerinde 10 bloktan oluşan ve içerisinde 40 adet galeri ile birlikte sosyal tesislerin yer alacağı İkinci El Oto Galericileri Sitesi’

Trabzon'da ikinci el oto galerisi

Trabzon’un Deliklitaş mevkiinde Belediye Teknik Hizmet Birimleri ile İpekyolu Sanayi Sitesi arasında kalan 16 dönüm arazi üzerinde 10 bloktan oluşan ve içerisinde 40 adet galeri ile birlikte sosyal tesislerin yer alacağı İkinci El Oto Galericileri Sitesi’nin yapımı devam ediyor. 


Galericilerinin daha iyi ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak için 2. El Oto Galericileri Sitesi’nin yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ”Sitenin tamamlanması ile oto galericileri daha rahat ve çağdaş bir ortam bekliyor. Deliklitaş mevkiinde bulunan İpekyolu Sanayi Sitesi ile belediye yeni teknik hizmet birimleri arasında kalan yaklaşık 16 dönüm alanda üzerinde yapımı devam eden site 10 bloktan oluşacak ve içerisinde 40 adet galeri ile sosyal tesislerin yer alacak. Daha modern ve rahat bir ortamda mesleklerini icra edecek esnafımıza bu güzel hizmetin sunulması için bizlere her zaman destek veren İkici El Oto Galericiler Derneği Başkanı Hüseyin Reis ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel