Trabzon'da iki tır çarpıştı

Trabzon’da bugün sabah saatlerinde İran plakalı 2 TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Değirmendere istikametinden Çömlekçi Tüneli istikametine gitmekte olan İran plakalı 2 TIR’dan biri önünde git

Trabzon'da iki tır çarpıştı

Trabzon’da bugün sabah saatlerinde İran plakalı 2 TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Değirmendere istikametinden Çömlekçi Tüneli istikametine gitmekte olan İran plakalı 2 TIR’dan biri önünde gitmekte olan TIR’a dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu arkadan çarptı. Kazada İranlı şoförlerden biri yaralanırken, her 2 TIR’da da maddi hasar oluştu.

TIR kazası nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu’nda trafik tek şeritten kontrollü olarak verilirken, kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel