Trabzon'da iki katlı evde yangın!

Alınan bilgiye göre, ilçenin Ballıca beldesine bağlı Merkez Mahalle'de Osman Yaman'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan Elmas Yaman (48) ve Hatice Yaman (19) kendi çabalarıyla, hasta olan Haşim Yaman (82) ile

Trabzon'da iki katlı evde yangın!

Alınan bilgiye göre, ilçenin Ballıca beldesine bağlı Merkez Mahalle'de Osman Yaman'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan Elmas Yaman (48) ve Hatice Yaman (19) kendi çabalarıyla, hasta olan Haşim Yaman (82) ile Ayşe Yaman (82) ise komşularının yardımıyla evden çıkartıldı.

 

Kısa sürede büyüyerek üç katlı evin iki katını saran yangın Of, Gürpınar ve Cumapazarı Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının neden kaynaklandığı belirlemek için çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler