Trabzon'da iki ayrı kaza: 5 yaralı

Trabzon'da kazalar arttı Edinilen bilgiye göre, Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Şinik beldesinde Olgun Kurioğlu yönetiminde 61 M 0809 plakalı yolcu minibüsü ile karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 BA 3822 plakalı kamyon ile çarpıştı.K

Trabzon'da iki ayrı kaza: 5 yaralı

Trabzon'da kazalar arttı

 Edinilen bilgiye göre, Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Şinik beldesinde Olgun Kurioğlu yönetiminde 61 M 0809 plakalı yolcu minibüsü ile karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 BA 3822 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Kazada minibüs sürücüsü Olgun Kurioğlu (32) ile araçta bulunan Fatma Şen (57) ve Mehmet Lermi (46) yaralandı. Yaralılar Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi ve çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Yine Şinik beldesinde Mustafa Babuşcu (43) yönetimindeki 08 DD 326 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halinde bulunan araçlara çarparak takla attı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Babuşcu, Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler