Trabzon'da ihmal öldürdü

Trabzon'un Erdoğdu Mahallesi'nde, evinin yanında açılan inşaat alanına insanların düşmemesi için korkuluk yapan Hasan Şentürk (80), dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı

Trabzon'da ihmal öldürdü

Trabzon'un Erdoğdu Mahallesi'nde, evinin yanında açılan inşaat alanına insanların düşmemesi için korkuluk yapan Hasan Şentürk (80), dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü.

 

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Hasan Şentürk’ün iç kanamaya bağlı olarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yeğeni Avukat Hasan Şentürk, insan hayatının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini belirterek, "Amcam insanlara zarar gelmesin diye uğraştığı esnada hayatını kaybetti. Ancak bu inşaat sahası 6 aydır bu şekilde duruyor. Burayı açan müteahhit buraya 2 tane çit koyamaz mıydı? Neden burayı bu şekilde terk edip gitti. Bu kadar sorumsuzluk olur mu ? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel