Trabzon'da iftardan sahura Mısır protestosu

Trabzon Belediyesi’nin de içinde bulunduğu Trabzon Sivil İnsiyatifi’nin öncülüğünde Mısır'da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin gözaltında tutulması, Adeviyye Meydanı'nda yaşanan son olayları ve ölümleri protesto etmek için dün bir basın açıklaması yapılırk

Trabzon'da iftardan sahura Mısır protestosu

Trabzon Belediyesi’nin de içinde bulunduğu Trabzon Sivil İnsiyatifi’nin öncülüğünde Mısır'da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin gözaltında tutulması, Adeviyye Meydanı'nda yaşanan son olayları ve ölümleri protesto etmek için dün bir basın açıklaması yapılırken bugün ise iftar saatinde Trabzon Atatürk Alanın’nda başlayacak ve sahura kadar devam edecek olan program düzenleniyor.

Atatürk Alanı’ndaki programa Gazeteci Yazar Ramazan Kayan ve Fatih Tezcan da iştirak edecek. İftar yapılarak başlayacak olan programda Mısır’ın Adeviyye Meydanı’nda demokrasi için eylem yapan Mısırlılara destek verilecek. Trabzon Sivil İnsiyatifi bu programa tüm Trabzonluları davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler