Trabzon'da iftar çadırı nerede?

Bugün başlayan Ramazan'la beraber vazgeçilmezlerden olan iftar çadırlarının da nerelere kurulacağı merak konusuydu. Trabzon'da 3 ayrı yerde iftar çadırı kuruluyor.Fatih Mahallesi Yavuz Sultan Selim Camii Avlusu'nda, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakül

Trabzon'da iftar çadırı nerede?

Bugün başlayan Ramazan'la beraber vazgeçilmezlerden olan iftar çadırlarının da nerelere kurulacağı merak konusuydu. Trabzon'da 3 ayrı yerde iftar çadırı kuruluyor.

Fatih Mahallesi Yavuz Sultan Selim Camii Avlusu'nda, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi yerleşkesi ve Meydan'da bulunan eski Belediye Binası'nın arkasında bulunan otoparkta kurulacak olan iftar çadırlarında Trabzonlu vatandaşlar oruçlarını açabilecekler.

Trabzon Belediyesi'nin organize ettiği iftar çadırlarında İslam dininin hoşgörü, birlik ve beraberlik temelleri doğrultusunda insanların hep birlikte sofraya oturacağı iftar çadırlarında insanlar oruçlarını açmanın keyfini yaşayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel