Trabzon'da huzurevi çalışanı ölü bulundu

Trabzon Huzurevi'nde çalışan şahıs, Yalı mahallesindeki evinde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, Trabzon Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde memur olarak görev yapan Ali Kurt’un (50)

Trabzon'da huzurevi çalışanı ölü bulundu

Trabzon Huzurevi'nde çalışan şahıs, Yalı mahallesindeki evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde memur olarak görev yapan Ali Kurt’un (50) Yalı Mahallesi’ndeki evinde komşuları birkaç gündür kötü kokular gelmesi üzerine polise haber verdi.

Eve gelen polisler Ali Kurt’u hareketsiz vaziyette bulurken, daha sonra yapılan incelemede Kurt’un öldüğü belirlendi. Ali Kurt’un cesedi daha sonra Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.

Yalnız yaşadığı ve bekar olduğu bildirilen Ali Kurt’un evinin ışıklarının bir haftadır yandığı son olarak çalıştığı kurumdan da doktora gideceğini belirterek 1 hafta önce izne ayrıldığı öğrenildi.

Kurt’un 2007 yılında engelli memur statüsünde işe girdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel