Trabzon'da hostes ile yolcu kavgası

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan Havalimanında yolcu ile hostes arasında piste başlayan kavga Taksim Polis Merkezinde son buldu.  Edinilen bilgiye göre; Havalimanında yer hostesi olarak görev yapan 28 yaşındaki Z.H isim

Trabzon'da hostes ile yolcu kavgası

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan Havalimanında yolcu ile hostes arasında piste başlayan kavga Taksim Polis Merkezinde son buldu.  Edinilen bilgiye göre; Havalimanında yer hostesi olarak görev yapan 28 yaşındaki Z.H isimli kadın, uçak ile yolculuk yapmak üzere uçağa yönlenen ve geç kalan L.K (40) isimli erkek yolcu ile tartışmaya başladı.

Hostes Z.H, “ Beyefendi geç kaldınız acele edin.” Sözlerini kullanmasının ardından L.K, kadına hakaret etmeye başladı. Hakaretler ile öfkesini dindiremeyen şahıs hostes in üzerine yürüdü. Piste görevli diğer yetkililerin araya girmesi ile kavga engellenmiş oldu. Hostes yolcudan şikayetçi olurken polis L.K hakkında işlem başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel