Trabzon'da hırsızların yeni hedefi şaşırttı!

Trabzon’da son 1 yıl içinde yaklaşık 900 adet rögar ızgarası çalındığı belirtilirken bir rögar ızgarasının değeri ise yaklaşık 240 TL olduğu kaydedildi.  Karayolları 105. Şube Şefliği görevlileri Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek 2012 yılınd

Trabzon'da hırsızların yeni hedefi şaşırttı!
Trabzon’da son 1 yıl içinde yaklaşık 900 adet rögar ızgarası çalındığı belirtilirken bir rögar ızgarasının değeri ise yaklaşık 240 TL olduğu kaydedildi. 
 
Karayolları 105. Şube Şefliği görevlileri Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek 2012 yılından beri Şube Şefliği sınırları içersinde 900 adet döküm ızgarasının çalındığını her bir rögar ızgarasının maddi değerinin ise 236 TL olduğunu bu yüzden devletin büyük zarara uğradığını söyledi. Izgaraların yerine yenisi konulana kadar taşıt ve yaya trafiği açısından potansiyel tehlike oluşturduğu, rögar ızgaralarını çalanlardan şikayetçi olduklarını belirttiler. 
 
Öte yandan bu yılın Haziran ayında 2 şüphelinin bulunduğu aracı kovalayan polis ekipleri uygulama noktasında durmayan aracı bir süre kovaladı.
 
Kovalamının ardından aracı yakalayan polis ekipleri araçta yaptıkları aramata yaptıkları aramada 6 adet rögar ızgarası ele geçirildi.
 
İki şüpheli ifadelerinde suçlarını itiraf ederken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler