Trabzon'da hırsızlar market soydu

Trabzon'un 1 Nolu Beşirli Mahallesi'nde bir markete giren kişi ya da kişiler gıda maddelerinin yanı sıra temizlik ürünlerini alarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, E.Ç., Gülbaharhatun Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat ederek sabah saat 07.30 sı

Trabzon'da hırsızlar market soydu

Trabzon'un 1 Nolu Beşirli Mahallesi'nde bir markete giren kişi ya da kişiler gıda maddelerinin yanı sıra temizlik ürünlerini alarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, E.Ç., Gülbaharhatun Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat ederek sabah saat 07.30 sıralarında sahibi olduğu markete geldiğinde pencere camının çıkartılarak içeri girildiğini işyerinden zeytinyağı ve çeşitli temizlik malzemeleri olmak üzere toplam 4 bin TL civarında malzemenin çalındığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

OF İLÇESİNDE MÜHİMMAT KAÇAKÇILIĞI

Trabzon'un Of ilçesinde jandarma ekipleri silah ve mühimmat imalatı yapan atölyede yaptığı aramada tabanca ve tabanca yapımında kullanılan malzeme ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre, silah ve mühimmat imalatı atölyesinde aramada yapan jandarma ekipleri 2 adet tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 11 adet tabanca fişeği ile tabanca yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.R., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

OF İLÇESİNDE KAÇAK SİGARA VE İÇKİ OPERASYONU

Trabzon'un Of ilçesinde jandarma ekipleri yolcu otobüsünde yaptıkları aramada kaçak sigara ve içki ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre, 2 yolcu otobüsünü durdurarak arama yapan jandarma ekipleri valiz içersinde toplam bin 600 paket kaçak sigara ile 18 şişe kaçak votka ve 3 şişe şarap ele geçirdi. Olayla ilgili ifadelerini alınan 3 şüpheli serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel