Trabzon'da hırsızlar çelik kasa götürdü

Trabzon’un Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan bir marketin kapısını levye ile açarak içeri giren kişiler çelik kasayı alarak kayıplara karıştı.Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde marketin önüne bir araçla gelen yüzleri maskeli 3 kişiden 2’si kapıyı lev

Trabzon'da hırsızlar çelik kasa götürdü

Trabzon’un Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan bir marketin kapısını levye ile açarak içeri giren kişiler çelik kasayı alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde marketin önüne bir araçla gelen yüzleri maskeli 3 kişiden 2’si kapıyı levye ile açarak içeri girdi diğer kişi ise aracın başında bekledi. Yaklaşık 1 dakika içinde içinde kapıyı açan hırsızlar içerde bulunan çelik kasayı 25 saniye içinde alarak aracın bagajına koyarak kaçtı. Çelik kasanın içinde yaklaşık 2 bin 200 TL olduğu belirtilirken hırsızların görüntüleri iş yeri kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis kamera görüntülerinden hırsızlarn peşine düşerken soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel