Trabzon'da Hijyenik hırsız!

Trabzon’un Beşirli Mahallesinde eve giren hırsız evden çaldıkları ile hırsızlık tarihine geçti.Beşirli’de bir binanın en üst kadında yaşayan hemşire Serap B. (31) çalışmış olduğu hastaneden eve geldiğinde kapının zorlanmış olduğunu fark etti. Genç hemşire

Trabzon'da Hijyenik hırsız!

Trabzon’un Beşirli Mahallesinde eve giren hırsız evden çaldıkları ile hırsızlık tarihine geçti.

Beşirli’de bir binanın en üst kadında yaşayan hemşire Serap B. (31) çalışmış olduğu hastaneden eve geldiğinde kapının zorlanmış olduğunu fark etti. Genç hemşire aralık bırakılan kapıdan içeri girdiğinde evin dağınık olduğunu görünce eve hırsız girdiğini tespit etti. Eve giren hırsız evde bulunan deterjan malzemeleri ile dizüstü bilgisayarını alarak kayıplara karıştı. Hemşire Serap B. 155 telefonunu arayarak polis ekiplerinden yardım istedi.

Neve gelen polislere bilgi veren ev sahibi Serap B, “ evde bulunan şampuan, çamaşır yıkama tozu, süs anahtarı ve bilgisayarı çalarak kayıplara karıştı. Hırsızın yakalamanmasnı istiyorum. Şikayetçiyim.”dedi.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler