"Trabzon'da herkesin sesine kulak vereceğiz"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Mahir Küçük, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Arsin, Araklı, Sürmene Belediye Başkanlarını ve ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Küçük, ekip ruhuyla hareket edip Trabzon'da herkesin sesine kulak vereceğin

"Trabzon'da herkesin sesine kulak vereceğiz"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Mahir Küçük, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Arsin, Araklı, Sürmene Belediye Başkanlarını ve ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Küçük, ekip ruhuyla hareket edip Trabzon'da herkesin sesine kulak vereceğini söyledi.

Arsin İlçe Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen'i, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ü makamlarında ayrı ayrı ziyaret ederek bir süre görüşen Dr. Küçük, hizmet için yola çıktıklarını, Trabzon'un geleceğine yön verecek vizyon projeleri hayata geçirmek için çalışacağını ve ayrım yapmaksızın bütün Trabzon'un Ankara'da ki eli ve ayağı olacağının sözünü verdi.
 

Son 12 yılda Türkiye'yi Dünya'nın lider ülkelerinden biri haline getiren AK Parti'nin bir neferi olmaktan ve Türkiye'ye bu muhteşem değişimi yaşatan ekibin içinde yer almaktan dolayı son derece gururlu olduğunu ifade eden Dr. Mahir Küçük, konuşmasına şöyle devam etti:

"AK Parti iktidarında Trabzon ve ilçelerinin çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur. Bize düşen görev eğer Allah nasip ederse göreve layık görülürsek, Trabzon'umuzun sorunlarını iyi analiz ederek Ankara'ya taşımak ve çözümlerini bulmaktır. Yaklaşık 34 yıl yürüttüğüm bürokratlık görevim süresince bölgemizin sorunlarını derinden analiz etme imkanım oldu. Kamuda kazanmış olduğum tecrübeyle Trabzon'a hizmet etmek için yola koyuldum. Teşkilatımızın ve halkımızın desteğiyle bütün Trabzon'a ve ilçelerine inşallah hep beraber hizmet edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel