Trabzon'da herkese örnek olacak davranış

Trabzon’un Dernekpazarı İlçesi'nde 68 yaşındaki Mustafa Büyük, 2 torununu okula göndermeyen oğlu 31 yaşındaki Mehmet Büyük hakkında suç duyurusunda bulundu.Kondu Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Büyük, Kaymakamlık, Cumhuriyet Savcılığı, Milli Eğitim Müdü

Trabzon'da herkese örnek olacak davranış

Trabzon’un Dernekpazarı İlçesi'nde 68 yaşındaki Mustafa Büyük, 2 torununu okula göndermeyen oğlu 31 yaşındaki Mehmet Büyük hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kondu Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Büyük, Kaymakamlık, Cumhuriyet Savcılığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) verdiği şikayet dilekçelerinde, "Oğlum Mehmet, 2005 doğumlu Ada Gizem’le, 2006 doğumlu Furkan Arda’yı hiçbir sebep yokken okula vermedi. Biz zamanında okuyamadık. Cehaletin verdiği sıkıntıları ve eğitimin önemini anlayan bir baba olarak torunlarımın cahil kalmasına razı olamazdım. Okumaları için oğlumu bir türlü ikna edemedim. İstanbul’da ikamet eden oğlum benim karışmamamı istedi, tehditte de bulundu. Buna rağmen torunlarımın okuyabilmesi için mücadeleye devam edeceğim. Arkadaşları okula giderken torunlarımın gidememesi beni kahrediyor. Bu hususta gereğini arz ederim" diyerek konuyu dile getirdi. Mustafa Büyük, yetkililerden, torunlarının okula gönderilmesi için gereğinin yapılmasını istedi.

041a13ed087c322e0d09438ca79dbe4c.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler