Trabzon'da hekimlere plaket

Trabzon Tabip Odası tarafından düzenlenen tören ile 25 ve 40. hizmet yılını dolduran hekimlere plaket verildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Aydın İnal Anfisi'nde düzenlenen törene, KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof.

Trabzon'da hekimlere plaket

Trabzon Tabip Odası tarafından düzenlenen tören ile 25 ve 40. hizmet yılını dolduran hekimlere plaket verildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Aydın İnal Anfisi'nde düzenlenen törene, KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan, doktorlar ile davetliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özlü, doktorların gece ve gündüz demeksizin görevlerinin başında olduğunu belirterek, ''Hekimler kara gün dostudurlar. İyi günlerimizde onları hatırımıza bile getirmeyiz. Yine de en zor anlarımızda bizim için ellerinden geleni yaparlar. Sahip olduğumuz tüm değerlerin ve en yakın dostlarımızın bize faydasının olmadığı anlarda onları hep yanımızda görürüz'' dedi.

İnsanların doktorlara koşulsuz güvendiklerini ifade eden Prof. Dr. Özlü, ''Herkesten gizlediğimiz sırlarımızı onlarla paylaşırız. Özel yaşamımıza karışmalarına izin veririz. Ne kadar sevimsiz gelirse gelsin tavsiyelerine, en sevdiğimiz şeylerden bizi mahrum bıraksalar bile yasaklarına uyarız. Çünkü onların daima bizden yana olduklarını ve sadece bizim yararımıza olanı istediklerini biliriz'' diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından meslekte 25 ve 40. hizmet yılını dolduran doktorlara plaketleri, İl Emniyet Müdürü Yavaş ile protokol üyeleri tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel