Trabzon'da hayvanlar unutulmadı...

Trabzon Pati Veteriner kliniği hekimi Ahmet Zeki Gültepe ile Hill's Science Plan firması arasında 2014 yılının Kasım ayında yapılan yazışmalar sonucu bugün Trabzon Büyükşehir Belediyesi barınağına

Trabzon'da hayvanlar unutulmadı...

Trabzon Pati Veteriner kliniği hekimi Ahmet Zeki Gültepe ile Hill's Science Plan firması arasında 2014 yılının Kasım ayında yapılan yazışmalar sonucu bugün Trabzon Büyükşehir Belediyesi barınağına tam 1 ton mama bağışı yapıldı.

Hills firması bölge müdürü Dağhan Köse , Yeşil Alanlar Daire Başkanı Fatih Erol, Veteriner Hekimi Ahmet Zeki Gültepe ve Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği'nin katılımıyla bir ton Hill's Science Plan kuru mama teslim alındı.

Mama bağışında büyük katkısı olan Veteriner Hekimi Ahmet Zeki Gültepe ''Sokak hayvanı yoktur, sokağınızın hayvanı vardır. Bu canlar hepimizin. Sahip çıkmak hepimizin görevi. İmkanlar en iyi şekilde değerlendirilmeli...Bizi kırmayıp bağışta bulunan firmamıza,başta Sayın Dağhan Köse bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz... Belki mama alma imkanı olmayan kişilerinde en azından sokağında yaşayan canlar kapısının önüne bir kap su ve yemeklerinden artanları koymasını rica ediyoruz.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel