Trabzon'da havalimanı'nda glock!

Trabzon Havalimanı'ndan uçakla İstanbul'a gönderilmek istendiği belirtilen glock marka tabancaya ait kabza ve 2 şarjör ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde uçakla İstanbul'a gönderilmesi amacıyla Trabzon Havalimanı İç Hatlar Terminali Gide

Trabzon'da havalimanı'nda glock!

Trabzon Havalimanı'ndan uçakla İstanbul'a gönderilmek istendiği belirtilen glock marka tabancaya ait kabza ve 2 şarjör ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde uçakla İstanbul'a gönderilmesi amacıyla Trabzon Havalimanı İç Hatlar Terminali Giden Yolcu Salonu'na getirilen kargo paketleri, X-RAY cihazından geçirilirken Havalimanı Şube Müdürlüğü görevlilerince incelendi.

İnceleme sonucu, bir pakette ''hayalet silah'' olarak tanınan Glock marka otomatik tabancaya ait bir kabza ve 2 şarjörün yanı sıra silah temizlemekte kullanılan bir harbi fırçası ile şarjör doldurma aparatı ele geçirildi.

Olaya ilişkin K.O. ile M.Ö'nün arandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel