Trabzon'da hava sıcaklığı 6 dereceye düşecek

Devlet Meteoroloji İşleri Trabzon Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Trabzon’da bu hafta sonuna kadar en düşük hava sıcaklığının 6 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.20 Aralık Perşembe günü Trabzon’da yağış beklenirken, en düşük hava sıcaklığının

Trabzon'da hava sıcaklığı 6 dereceye düşecek

Devlet Meteoroloji İşleri Trabzon Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Trabzon’da bu hafta sonuna kadar en düşük hava sıcaklığının 6 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

20 Aralık Perşembe günü Trabzon’da yağış beklenirken, en düşük hava sıcaklığının 9, en yüksek 16, en yüksek nem oranının ise yüzde 75 olması bekleniyor.
 
21 Aralık Cuma günü ise en düşük hava sıcaklığı 9, en yüksek hava sıcaklığının ise 13 derece olması tahmin ediliyor.
 
22 Aralık Cumartesi günü en düşük hava sıcaklığı 9 derece, en yüksek hava sıcaklığı 11 derece olması bekleniyor. Nem oranı yine en düşük yüzde 76’da seyrederken, en yüksek nem oranının yüzde 95 seviyesini bulacak.
 
23 Aralık Pazar günü, Trabzonlular için hava sıcaklıklarının diğer günlere göre soğuk geçeceği öğrenilirken, en düşük hava sıcaklığının 6, en yüksek hava sıcaklığının 13 olması bekleniyor.
 
Yetkililer, vatandaşların aşırı yağışlara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel