Trabzon'da hava durumu...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Amasya, Tokat, Erzurum, Erzincan, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari ile Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Aydın’ın kıyı ilçeleri, Artvin ve Gi

Trabzon'da hava durumu...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Amasya, Tokat, Erzurum, Erzincan, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari ile Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Aydın’ın kıyı ilçeleri, Artvin ve Giresun’un iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 26

İstanbul: Parçalı bulutlu 21

İzmir: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde kıyı kesimleri hafif sağanak yağışlı 24

Adana: Parçalı ve az bulutlu 29

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 23

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 21

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 22

Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 30

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler