Trabzon'da hastanede tartışma!

Trabzon'da, hastaneye tedavi için götürdüğü kızının elindeki bandajı almak isteyen doktorun, kızının elini kestiğini öne süren kızın anne ve kardeşi ile hastanenin başhekim yardımcısı ve doktor arasında tartışma çıktı.Alınan bilgiye göre, Of ilçesinde otu

Trabzon'da hastanede tartışma!

Trabzon'da, hastaneye tedavi için götürdüğü kızının elindeki bandajı almak isteyen doktorun, kızının elini kestiğini öne süren kızın anne ve kardeşi ile hastanenin başhekim yardımcısı ve doktor arasında tartışma çıktı.

Alınan bilgiye göre, Of ilçesinde oturan A.T, kardeşi M.H. ile elinden yaralanan çocuğunu muayene ettirmek için Of Devlet Hastanesine götürdü.

Bu sırada doktor B.T.T'nin, makasla bandajı çıkarırken çocuğun elini kestiğini ileri süren çocuğun dayısı M.H. ile söz konusu doktor arasında tartışma başladı. Başhekim Yardımcısı M.A. ve çocuğun annesi A.T'nin de araya girmesiyle tartışma büyüdü.

Çevredekiler ve hastanedeki görevlilerce yatıştırılan tartışma sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden taraflar, hakarete uğradıkları iddiasıyla birbirlerinden şikayetçi oldu.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel