Trabzon'da hastane personellerine eğitim

Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Vakfıkebir Turizm Eğitim Merkezi işbirliğiyle Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde görevli yardımcı personele uygulamalı eğitim veriliyor.     Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, yaptığı açıklamada, sağlık sektöründeki hizmet ka

Trabzon'da hastane personellerine eğitim

Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Vakfıkebir Turizm Eğitim Merkezi işbirliğiyle Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde görevli yardımcı personele uygulamalı eğitim veriliyor.     

Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, yaptığı açıklamada, sağlık sektöründeki hizmet kalitesini artırmaya ve her alanda olduğu gibi sağlık alanında da Vakfıkebir'in ön sıralarda yer almasına çalıştıklarını belirtti. 
     
Gelişmiş toplumlarda adama göre iş değil, işe göre adam prensibinin olduğunu ifade eden Arısoy, ''İşte biz de bunu uygulamaya ve yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Hastanemizde hizmet kalitesini artırarak dünya standartlarının üzerine çıkarmayı hedefledik.
 
Kurumlarınıza ne kadar donanımlı iş gücüyle hizmet verirseniz hizmet kalitesi de aynı oranda artar. Buradaki amacımız, hastanemizde çalışan personeli sertifikalı eğitim programından geçirerek işinin adamı yapmak'' dedi. 
     
Temizlik ve kat hizmetleri personeline yönelik uygulanan eğitim 5 ay sürecek ve eğitimin sonunda personele sertifika verilecek. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel